AVe feet & nailcare
Voor mooie handen en voeten

Gel-lak

Versteviging van de nagel

De nagels verstevigen is ook mogelijk door middel van een dun laagje gel-lak. Ideaal voor mensen waarvan de eigen nagels wel iets langer zijn maar door stoten snel afbreken of in scheuren omdat de nagels dun zijn.

De gel-lak is, gelijk aan blanke nagellak, transparant maar ook in diverse kleuren mogelijk. Het gel-laagje is flexibel en beweegt met de eigen nagel mee zonder dat deze inscheurt door bijvoorbeeld stoten.

Tevens kan er ook een mooie French Manicure gemaakt worden (een wit of gekleurd randje aan de top van de nagel, terwijl de rest van de nagel naturel/transparant blijft). Het gel-laagje is semi-permanent. Dat houdt in dat het 2 tot 4 weken (afhankelijk van de dagelijkse verzorging) blijft zitten op de nagel, waarna het er afgehaald wordt (zonder schade aan de natuurlijke nagel, mits goed gedaan).

Voor het gel-laagje gebruik ik gel-lak van Florence Beauty and Nails. Deze is zuurvrij, hierdoor wordt de natuurlijke nagel niet aangetast. Bovendien wordt er gewerkt met proteïne bonding. Dit zorgt er ónder de gel-lak voor dat de nagel extra beschermd wordt.