AVe feet & nailcare
Voor mooie handen en voeten

Pedicure

Onze voeten zijn één van de belangrijkste onderdelen van ons lichaam. Helaas worden ze vaak niet goed verzorgd.

Ik ben momenteel nog bezig met mijn opleiding tot pedicure.

Ik kan je wel al een lekkere ontspannen pedicure spa-behandelingen aanbieden. Een pedicure behandeling is voor zowel vrouwen als mannen erg lekker om te ondergaan.

Een pedicure spa-behandeling, wat houdt dat in?

Er zijn verschillende pedicure spa-behandelingen mogelijk.

De mini pedicure bestaat uit het netjes vijlen van de teennagels (zelfde vorm en lengte (indien mogelijk)) en het verzorgen van de nagelriemen. Eventueel overtollig eelt wordt professioneel verwijderd. Daarna wordt er een ontspannende voetmassage gegeven met een verzorgende crème.

De pedicure is net wat meer. Voorafgaand aan de massage krijg je dan een scrub. Deze verwijderd de dode huidcellen en zorgt direct voor een zachtere voet. De crème die voor de ontspannende voetmassage wordt gebruikt trekt zo ook beter in de huid.

De spa pedicure is een heel uitgebreide behandeling. Na de scrub volgt een heerlijk voetmasker. Deze blijft 5 tot 10 minuten zitten om goed in te trekken. Na het verwijderen volgt de ontspannen voetmassage. De crème trekt zo beter in de huid.

Uiteraard is het mogelijk om na één van deze behandelingen ook de nagels nog eens lekker te laten verwennen door middel van een mooie nagellak of een gel-lak.

Uitleg over gel-lak vind je bij 'manicure behandelingen'.