AVe feet & nailcare
Voor mooie handen en voeten

Manicure

Onze handen worden het meest gebruikt, maar vaak ook niet goed verzorgd. Ze kunnen, zeker in de herfst en de winter (bij guur weer), droog en ruw aanvoelen.

Met een heerlijk ontspannen manicure behandeling zal ik je handen verwennen zodat ze weer lekker zacht aanvoelen. Een manicure behandeling is voor zowel vrouwen als mannen erg lekker om te ondergaan.

Een manicure behandeling, wat houdt dat in?

Er zijn verschillende manicure behandelingen mogelijk.

De mini manicure bestaat uit het netjes vijlen van de nagels (zelfde vorm en lengte (indien mogelijk)) en het verzorgen van de nagelriemen. Daarna wordt er een ontspannende handmassage gegeven met een verzorgende cremé.

De manicure is net wat meer. Voorafgaand aan de massage krijg je dan een handscrub. Deze verwijderd de dode huidcellen en zorgt direct voor een zachtere hand. De cremé die voor de ontspannende handmassage wordt gebruikt trekt zo ook beter in de huid.

De spa manicure is een heel uitgebreide behandeling. Na de handscrub volgt een heerlijk handmasker. Deze blijft 5 tot 10 minuten zitten om goed in te trekken. Na het verwijderen volgt de ontspannen handmassage. De cremé trekt zo beter in de huid.

Uiteraard is het mogelijk om na één van deze behandelingen ook de nagels nog eens lekker te laten verwennen door middel van een mooie nagellak of een gel-lak.

Gel-lak: Versteviging van de nagel

De nagels verstevigen is ook mogelijk door middel van een dun laagje gel-lak. Ideaal voor mensen waarvan de eigen nagels wel iets langer zijn maar door stoten snel afbreken of in scheuren omdat de nagels dun zijn.

De gel-lak is, gelijk aan blanke nagellak, transparant maar ook in diverse kleuren mogelijk. Het gel-laagje is flexibel en beweegt met de eigen nagel mee zonder dat deze inscheurt door bijvoorbeeld stoten. 

Tevens kan er ook een mooie French Manicure gemaakt worden (een wit of gekleurd randje aan de top van de nagel, terwijl de rest van de nagel naturel/transparant blijft). Het gel-laagje is semi-permanent. Dat houdt in dat het 2 tot 4 weken (afhankelijk van de dagelijkse verzorging) blijft zitten op de nagel, waarna het er afgehaald wordt (zonder schade aan de natuurlijke nagel, mits goed gedaan).

Voor het gel-laagje gebruik ik gel-lak van Florence Beauty and Nails. Deze is zuurvrij, hierdoor wordt de natuurlijke nagel niet aangetast. Bovendien wordt er gewerkt met proteïne bonding. Dit zorgt er ónder de gel-lak voor dat de nagel extra beschermd wordt.