AVe feet & nailcare
Voor mooie handen en voeten

Behandelingen

Manicure

Onze handen worden het meest gebruikt, maar vaak ook niet goed verzorgd. Ze kunnen, zeker in de herfst en de winter (bij guur weer), droog en ruw aanvoelen.

Met een heerlijk ontspannen manicure behandeling zal ik je handen verwennen zodat ze weer lekker zacht aanvoelen. Een manicure behandeling is voor zowel vrouwen als mannen erg lekker om te ondergaan.

Er zijn verschillende manicure behandelingen mogelijk.

De mini manicure bestaat uit het netjes vijlen van de nagels (zelfde vorm en lengte (indien mogelijk)) en het verzorgen van de nagelriemen. Daarna wordt er een ontspannende handmassage gegeven met een verzorgende cremé.

De manicure is net wat meer. Voorafgaand aan de massage krijg je dan een handscrub. Deze verwijderd de dode huidcellen en zorgt direct voor een zachtere hand. De cremé die voor de ontspannende handmassage wordt gebruikt trekt zo ook beter in de huid.

De spa manicure is een heel uitgebreide behandeling. Na de handscrub volgt een heerlijk handmasker. Deze blijft 5 tot 10 minuten zitten om goed in te trekken. Na het verwijderen volgt de ontspannen handmassage. De cremé trekt zo beter in de huid.

Uiteraard is het mogelijk om na één van deze behandelingen ook de nagels nog eens lekker te laten verwennen door middel van een mooie nagellak of een "Gel-lak"

Pedicure

Onze voeten zijn één van de belangrijkste onderdelen van ons lichaam. Helaas worden ze vaak niet goed verzorgd. Ik kan je een lekkere ontspannen pedicure spa-behandelingen aanbieden. Een pedicure behandeling is voor zowel vrouwen als mannen erg lekker om te ondergaan.

Een pedicure spa-behandeling, wat houdt dat in?

Er zijn verschillende pedicure spa-behandelingen mogelijk.

De mini pedicure bestaat uit het netjes vijlen van de teennagels (zelfde vorm en lengte (indien mogelijk)) en het verzorgen van de nagelriemen. Eventueel overtollig eelt wordt professioneel verwijderd. Daarna wordt er een ontspannende voetmassage gegeven met een verzorgende crème.

De pedicure is net wat meer. Voorafgaand aan de massage krijg je dan een scrub. Deze verwijderd de dode huidcellen en zorgt direct voor een zachtere voet. De crème die voor de ontspannende voetmassage wordt gebruikt trekt zo ook beter in de huid.

De spa pedicure is een heel uitgebreide behandeling. Na de scrub volgt een heerlijk voetmasker. Deze blijft 5 tot 10 minuten zitten om goed in te trekken. Na het verwijderen volgt de ontspannen voetmassage. De crème trekt zo beter in de huid.

Uiteraard is het mogelijk om na één van deze behandelingen ook de nagels nog eens lekker te laten verwennen door middel van een mooie nagellak of een gel-lak.

Een eerste vrijblijvend gesprek kan je aanvragen via 'contact formulier'