AVe feet & nailcare
Voor mooie handen en voeten

AVe feet & nailcare

Ik ben Astrid Veringa, nagelstyliste en werkzaam in mijn eigen nagelsalon aan huis in De Meern (op de 2e verdieping, via twee trappen te bereiken).

Je handen zijn het visitekaartje die je altijd bij hebt want het zijn vaak deze die de eerste indruk van iemand geven. Goed verzorgde handen stralen zelfvertrouwen uit. Ik kan je helpen om een uitstekend visitekaartje achter te laten door goed voor je handen en nagels te zorgen.

Steeds meer vrouwen willen geen nep- of kunstnagels meer, maar wel goed verzorgde en natuurlijk uitziende nagels zonder dat ze steeds breken of scheuren. Dat is voor mij de reden om mij voornamelijk te richten op manicure behandelingen en het verstevigen van de natuurlijke nagels.

Een dun laagje gel over de natuurlijke nagel zorgt voor de versteviging; de nagel blijft flexibel, oogt natuurlijk en scheurt minder snel in.

Ik zet ook kunstnagels maar geen acryl- of gelnagels. Ik heb een andere kunstnagel gevonden, t.w. Prescription Nails. Dit zijn kunstnagels die over de natuurlijke nagels worden geplakt, gevijld en, doordat ze doorzichtig zijn, altijd gelakt in een unikleur of met een French Manicure. Deze Prescription Nails blijven ongeveer 3 weken zitten, daarna worden ze verwijderd en eventueel een nieuwe set geplaatst. De natuurlijke nagel beschadigd niet, mits de Prescription Nails op de goede manier wordt verwijderd.

Goede kwaliteit en hygiëne, maar ook gezelligheid en ontspanning in een huiselijke sfeer komen samen in mijn nagelsalon. Ik span mij in om je bezoek aan mij een moment van ontspanning te laten zijn.

Kijk rustig op mijn website rond, je krijgt daar een redelijke indruk van wat er mogelijk is in mijn nagelsalon in De Meern.

Mocht je toch nog vragen hebben naar aanleiding van wat er allemaal staat op mijn website, dan kan je altijd contact met me opnemen. Uiteraard kan je me ook altijd bellen voor een afspraak.

Zie voor de gegevens onder de knop contact.

Ik zie je graag een keer in mijn nagelsalon, zodat we de diverse mogelijkheden voor jou kunnen bespreken en eventueel uitvoeren.